Εστιατόριο

Εστιατόριο Rigas

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου “Rigas Hotel Skopelos” προσφέρει εξαιρετικά παραδοσιακά πιάτα από την ελληνική κουζίνα. Συγκεκριμένα, παρέχεται σετ μενού που περιλαμβάνει κουβέρ, ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο. Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με τα πιο αγνά υλικά για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου Rigas προσφέρει εξαιρετικά παραδοσιακά πιάτα από την ελληνική κουζίνα, νόστιμα γλυκά και ορεκτικά. Στο εστιατόριο μας, θα δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα από αγνά υλικά και αυθεντικές συνταγές.

Κάντε την κράτησή σας στο +30 24240-22142

Πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό™

Το Rigas Hotel συμμετέχει στο Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό, μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, με στόχο να αναδείξει τον πλούτο και την ποικιλία της ελληνικής γαστρονομίας και της μαγειρικής παράδοσης. Το πρωινό μας περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με τα πιο αγνά υλικά για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Το πρωινό σερβίρεται από τις 8:00 έως τις 10:30. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας είτε στο ειδικά σχεδιασμένο χώρο του πρωινού είτε στον κήπο του ξενοδοχείου.