Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς, η “Spyrou Hospitality Group” είναι στη διάθεσή σας και οργανώνει την ιδιωτική σας μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το “Rigas Hotel Skopelos” (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου στην τιμή των €13 ανά άτομο, ανά διαδρομή.
  • Ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου στο Rigas Hotel Skopelos στην τιμή των €17 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).
  • Εναλλακτικά, ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι Γλώσσας (Λουτράκι) στο Rigas Hotel Skopelos στην τιμή των €60 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας).

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας για να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας στο email bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο +30 210 6919111.

 

Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση για την οποία διατίθεται μεγάλη ποικιλία μέσων (Ferry Boat, Υδροπτέρυγα, Καταμαράν, Θαλάσσια Ταξί). Απλά επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας κι εμείς θα σας βοηθήσουμε με την έκδοση των εισιτηρίων.

 

Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:

  ΤΥΠΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗ
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ ατομικό EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €6,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό EXP.SKIATHOS (Ferryboat) €12,00
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΓΛΩΣΣΑ ατομικό ΠΡΩΤΕΑΣ (Ferryboat) €5,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό ΠΡΩΤΕΑΣ (Ferryboat) €9,50