Δωρεάν Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σκόπελο

με διαμονή στο στο Rigas Hotel Skopelos

Εξερευνήσετε τη Σκόπελο ξέγνοιαστα και με άνεση

 

Έφτασε η ώρα να οργανώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας στη Σκόπελο;

 

 Ένα αυτοκίνητο θα σας δώσει σίγουρα τη δυνατότητα να εξερευνήσετε όλο το νησί, να ανακαλύψετε τις μοναδικές του παραλίες και να έχετε την άνεση να κυκλοφορήσετε όπου και όποτε θέλετε, χωρίς να περιμένετε την τοπική συγκοινωνία. Ωστόσο, εάν είστε από αυτούς που μπαίνουν κάθε φορά στο δίλημμα της ενοικίασης ή της μεταφοράς του δικού σας αυτοκινήτου, τότε σας έχουμε την ιδανική λύση.

 

Η “Spyrou Skopelos Experience” σας δίνει τη δυνατότητα για Δωρεάν Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σκόπελο για 4 ολόκληρες ημέρες, κλείνοντας τη διαμονή σας στα καταλύματά της.

 

Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας ή μέσω  email στο bookings[at]skopeloshotels.eu ή τηλεφωνωνικά στο +302106919111 και για ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων σε οποιονδήποτε τύπο δωματίου.

 

Περίοδοι ισχύος της προσφοράς:

22/05/2021 -30/06/2021

01/09/2021 – 30/09/2021

Έχετε κράτηση με περισσότερες από 4 διανυκτερεύσεις;

 

Για κρατήσεις με 5 διανυκτερεύσεις και άνω, οι φιλοξενούμενοί μας επωφελούνται με την προνομιακή τιμή των €15,00 ανά ημέρα για παράταση τις ενοικίασης πέρα των πρώτων 4 δωρεάν ημερών ενοικίασης.

Δωρεάν Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Οδηγήστε χωρίς περιορισμούς. Η ενοικίαση αφορά απεριόριστα χιλιόμετρα από την πρώτη ημέρα ενοικίασης.

Οικονομική λύση αυτοκινήτου

Αποφύγετε το σημαντικό κόστος μεταφοράς του αυτοκινήτου σας και μειώστε τα έξοδα του ταξιδιού σας.

Μεγαλύτερη άνεση στη Σκόπελο

Άνεση και ανεξαρτησία στις περιηγήσεις σας στις καταγάλανες παραλίες, τα γραφικά χωριά και τα αμέτρητα αξιοθέατα του νησιού.

Όροι & Προϋποθέσεις Δωρεάν Ενοικίασης Αυτοκινήτου 4 ημερών και παράταση ενοικίασης σε προνομιακή τιμή (€15,00)

 

Αυτοκίνητο: Αφορά σε αυτοκίνητο GROUP Α’ όπως SUZUKI ALTO ή παρόμοιο. Δίνεται η δυνατότητα αναβάθμισης κατηγορίας αυτοκινήτου με καταβολή της διαφοράς στην αξία από το φιλοξενούμενο.

Οδηγός: Ελάχιστο αποδεκτό όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη για δίπλωμα κατηγορίας Β. Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος άδειας οδηγήσεως τουλάχιστον για 1 έτος. Μόνο οι οδηγοί που αναγράφονται στο συμβόλαιο έχουν δικαίωμα να οδηγούν το αυτοκίνητο. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνή άδεια οδήγησης (international license) επιπλέον εκείνης που έχει εκδοθεί στη χώρα διαμονής τους. Η επιλογή ασφάλισης ορίζεται με ευθύνη του πελάτη.

Τρόπος πληρωμής Εγγύησης: Ο ενοικιαστής μπορεί να αποπληρώσει το εκάστοτε ποσό της εγγύησης με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

Παραλαβή του οχήματος: Η παραλαβή του οχήματος γίνεται από τα γραφεία του συνεργαζόμενου παρόχου, στη Χώρα της Σκοπέλου.

Επιστροφή αυτοκινήτου: Το ενοικιαζόμενο όχημα πρέπει να επιστραφεί κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας των γραφείων του συνεργαζόμενου παρόχου στη Χώρα Σκοπέλου, την ημέρα και ώρα που αναγράφεται στο συμφωνητικό ενοικίασης.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σκόπελο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106919111 ή στο bookings@skopeloshotels.eu