Παραδοσιακό Πάσχα στη Σκόπελο

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση 10% στο Rigas Hotel για την περίοδο του Πάσχα

Πάσχα 2020 PROMO CODE Sign Up Form

Rigas Hotel Skopelos

Το Rigas Hotel βρίσκεται στην Χώρα της Σκοπέλου. Χτισμένο σε αρμονία με την αρχιτεκτονική παράδοση του νησιού, βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από το όμορφο λιμάνι της Χώρας. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία στη Σκόπελο, βραβευμένο από το Hotel Plan και το Tripadvisor.

 

Ανακαλύψτε τοπικές λιχουδιές, μουσεία, μεσαιωνικές εκκλησίες και το βενετσιάνικο κάστρο. Το ξενοδοχείο Rigas Hotel στη Σκόπελο είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν άνεση και αποδράσεις στη φύση στη Σκόπελο. Κάνε εγγραφή, λάβε τον εκπτωτικό κωδικό 10% για διαμονή στο Rigas Hotel και ενημερώσου για όλες μας τις προσφορές μας.

Έκπτωση 10% με τη χρήση του κωδικού

Εγγραφείτε και κερδίστε έκπτωση 10% για κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Παραδοσιακό  Πασχαλινό  Μενού

Ειδικά μενού για την Μεγάλη Παρασκευή, την Ανάσταση, καθώς και Πασχαλινό τραπέζι.

Ιδανική Τοποθεσία στη Χώρα Σκοπέλου

Η ιδανική τοποθεσία για να ανακαλύψετε το νησί χωρίς να χρειάζεστε αυτοκίνητο.

Τι λένε οι επισκέπτες μας

Για εμάς οι επισκέπτες μας είναι το πιο σημαντικό. 
“Όλα ήταν τέλεια, πολύ όμορφο ξενοδοχείο και άνετο δωμάτιο. Δίπλα στο κέντρο, ξεχάσαμε ότι έχουμε αμάξι. Το πρωινό ήταν πλούσιο, καθώς κάθε μέρα είχε και κάτι διαφορετικό μαζί με παραδοσιακά φαγητά Σκοπέλου.”
Βάσια
“Το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό. Το προσωπικό ήταν άκρως περιποιητικό, ευγενικό και πρόθυμο να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα προς τον φιλοξενούμενο. Πεντανόστιμο πρωινό με φρέσκα υλικά και γεύσεις που σε μαγεύουν! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!”
Κωνσταντίνα
social_media

Ανακάλυψε
όλες τις προσφορές μας