ΔΩΜΑΤΙΑ & STUDIOS

ΔΩΜΑΤΙΑ & STUDIOS

Το Rigas Hotel διαθέτει τα 78 δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα – ορισμένα εκ των οποίων διαθέτουν μικρή ιδιωτική πισίνα – που προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Rigas Hotel είναι οι κήποι του με ζωηρό γρασίδι, δέντρα, βοκαμβίλιες και τριαντάφυλλα που δίνουν δροσιά και ιδιαίτερο χρώμα στο χώρο, ενώ η πισίνα και το μπαρ θα κάνουν πιο έντονες τις ανέμελες στιγμές σας ακόμη και τις βραδινές ώρες που η ζωντανή μουσική πλημμυρίζει τον χώρο.

Δίκλινα Δωμάτια (κεντρικό κτίριο)

Το κεντρικό κτίριο του συμπλέγματος του ξενοδοχείου Ρήγας αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο. Διαθέτει δίκλινα δωμάτια επιφάνειας περίπου 12τ.μ. -14τ.μ.Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Rigas είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι κι έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι. Έχουν θέα στον κήπο και απευθείας πρόσβαση από την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου. Διαθέτουν όλα μπάνιο με ντουζιέρα και μπαλκόνι ή βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου Rigas μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά (μέχρι 7 ετών). Εκτός από το κεντρικό κτίριο, το ξενοδοχείο Ρήγας διαθέτει, στον ίδιο χώρο, άλλο ένα σύμπλεγμα που αποτελείται από αυτόνομα κτίρια τα οποία διαθέτουν τους παρακάτω τύπους καταλυμάτων.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Studios A

Το Rigas Hotel διαθέτει ευρύχωρα Studios, επιφάνειας περίπου 20 τ.μ. Τα Studios A διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι κι έναν καναπέ -κρεβάτι. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και μία πολυθρόνα-κρεβάτι. Διαθέτουν κλειστή καμπίνα για ντους. Όλα τα Studios διαθέτουν βεράντες με έπιπλα εξωτερικού χώρου απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει 3 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος χωρίς χρέωση

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Studios B

Το Rigas Hotel διαθέτει ευρύχωρα Studios B’ που η επιφάνεια τους κυμαίνεται από 20 έως 25 τ.μ. Τα Studios B προσφέρουν ποικιλία επιλογών για οικογένειες. Ορισμένα studios διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και ένα καναπέ-κρεβάτι , ενώ τα υπόλοιπα διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι και μία πολυθρόνα κρεβάτι. Τα Studios B’ διαθέτουν μπανιέρα και ευρύχωρο μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Μερικά από αυτά έχουν θέα στον κήπο και στην πισίνα, ενώ τέσσερα από αυτά διαθέτουν σοφίτα με διπλό κρεβάτι. Τα Studio B μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Δίχωρα Διαμερίσματα

Στο σύμπλεγμα του ξενοδοχείου Rigas υπάρχουν Δίχωρα Διαμερίσματα επιφάνειας περίπου 30τ.μ. Τα Δίχωρα Διαμερίσματα διαθέτουν δύο ξεχωριστούς χώρους, με το δικό του κλιματιστικό ο καθένας και είναι επιπλωμένα με ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά και έναν καναπέ ή πολυθρόνα κρεβάτι. Διαθέτουν μπανιέρα και ευρύχωρο μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Στα Δίχωρα Διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενηθούν έως 5 ενήλικες ή 5 ενήλικες και ένα παιδί και υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί παιδικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Δίχωρα Διαμερίσματα με πισίνα

Το ξενοδοχείο Rigas διαθέτει επίσης Δίχωρα Διαμερίσματα συνολικής επιφάνειας περίπου 40τ.μ. Το καθένα από αυτά διαθέτει υπαίθρια, μικρή ιδιωτική πισίνα (εμβαδόν 7τ.μ.-10 τ.μ και μέγιστο βάθος 1,10μ. -1,20μ.). Τα Δίχωρα Διαμερίσματα διαθέτουν δύο ξεχωριστούς χώρους, με το δικό του κλιματιστικό ο καθένας και είναι επιπλωμένα με ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά και έναν καναπέ κρεβάτι. Διαθέτουν κλειστή καμπίνα για ντους και ευρύχωρη βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον μικρό κήπο. Στα Δίχωρα Διαμερίσματα με μικρή ιδιωτική πισίνα μπορούν να φιλοξενηθούν έξι ενήλικες και ένα παιδί και υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Μεζονέτες

Οι δύο κομψές μεζονέτες του ξενοδοχείου Rigas είναι ιδανικές για τις οικογένειες. Αποτελούνται από δύο επίπεδα μεγέθους 49 τ.μ συνολικά και είναι εξοπλισμένες στο ισόγειο με κουζινάκι, δύο μονά κρεβάτια και ένα καναπέ, ενώ στο πρώτο όροφο διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι. Οι μεζονέτες φιλοξενούν πέντε ενήλικες και ένα παιδί ή τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά. Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση. Τα δύο μπάνια της μεζονέτας διαθέτουν ξεχωριστά μπανιέρα και ντουζιέρα.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Economy Standard Room

Το “Rigas Hotel” διαθέτει ευρύχωρα Economy Standard Β δωμάτια, επιφάνειας περίπου 20 τ.μ. Για τα Economy Standard Β δωμάτια θα πρέπει να κατέβει κανείς 4-5 σκαλοπάτια. Τα δύο από αυτά διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και τα άλλα δύο ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι. Έχουν μπάνιο με ντουζιέρα. Διαθέτουν μικρό εξωτερικό χώρο μοιραζόμενο με το διπλανό τους δωμάτιο. Αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 3 ενήλικες και έχει προνομιακή χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Σχετικά με εμάς

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@skopeloshotels.eu

Tripadvisor

 

tripadvisor award for rigashotel in skopelos island

Ο Καιρός

booked.net

© 2018 Rigas Hotel. Αρ.ΜΗΤΕ :0726Κ013Α0175300 All Rights Reserved. Designed By Dynamicwebsites.gr