ΔΩΜΑΤΙΑ & STUDIOS

ΔΩΜΑΤΙΑ & STUDIOS

Το Rigas Hotel διαθέτει 78 δωμάτια, στούντιος και διαμερίσματα, ορισμένα εκ των οποίων είναι εξοπλισμένα με μικρή ιδιωτική υπαίθρια πισίνα. Στην ευρύτατη αυτή ποικιλία καταλυμάτων παρέχονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις και καλύπτονται όλες οι ανάγκες των Φιλοξενούμενων. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Rigas Hotel είναι οι κήποι του με κάθε λογής λουλούδια, φυτά και δένδρα. Λεβάντες, μυρτιές, τριανταφυλλιές, νυχτολούδουλα, βουκαμβίλιες, δαμασκηνιές, κυπαρίσσια, δίνουν δροσιά και ιδιαίτερο χρώμα στο χώρο, ενώ η υπαίθρια πισίνα και το μπαρ της θα κάνουν πιο έντονες τις ανέμελες στιγμές σας ακόμη και τις βραδινές ώρες που η απαλή μουσική πλημμυρίζει τον χώρο.

 

Καλώς ορίσατε! Tο Rigas Hotel λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο.

Standard Rooms (Κεντρικό Κτίριο)

Το κεντρικό κτίριο του συμπλέγματος του Rigas Hotel αποτελείται από ισόγειο και πρώτο όροφο. Διαθέτει Standard Rooms εμβαδού περίπου 11-14τ.μ.Τα Standard Rooms του Rigas Hotel είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι κι έναν καναπέ που μετατρέπεται σε  κρεβάτι πλάτους 1,40μ.  Έχουν θέα στον κήπο και απευθείας πρόσβαση από την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου. Διαθέτουν όλα μπάνιο με ντουζιέρα και μπαλκόνι ή βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Τέσσερα από τα Standard Rooms βρίσκονται σε αυτόνομο κτήριο του Rigas Hotel, ενώ δύο από αυτά διαθέτουν μπανιέρα αντί ντουζιέρα. Μπορούν να φιλοξενήσουν τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά (μέχρι 7 ετών έκαστο).

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Studios A

Το Rigas Hotel διαθέτει ευρύχωρα Studios Α, εμβαδού περίπου 20 τ.μ. στο ισόγειο ή σε όροφο, ενώ για μερικά χρειάζεται να κατέβει κανείς 3-4 σκαλοπάτια. Τα Studios A είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι κι έναν καναπέ –κρεβάτι πλάτους 1,40μ.  Ορισμένα από αυτά διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και μία πολυθρόνα-κρεβάτι, ενώ σε ορισμένα υπάρχει και κουζινάκι. Διαθέτουν μπάνιο εξοπλισμένο με καμπίνα- ντουζιέρα και  μπαλκόνι ή βεράντα  με έπιπλα εξωτερικού χώρου απ' όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Αυτός ο τύπος δωματίου μπορεί να φιλοξενήσει τρεις ενήλικες ή δύο ενήλικες και δύο παιδιά (μέχρι 7 ετών έκαστο). Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Studios B

Το Rigas Hotel διαθέτει ευρύχωρα Studios B, εμβαδού  περίπου από 20τ.μ. έως 25 τ.μ. Ορισμένα Studios B είναι εξοπλισμένα με  ένα διπλό κρεβάτι και ένα καναπέ-κρεβάτι πλάτους 1,40μ,  τα υπόλοιπα διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ένα μονό κρεβάτι και μία πολυθρόνα κρεβάτι, ενώ σε μερικά  υπάρχει και κουζινάκι. Τα Studios B διαθέτουν μπανιέρα και ευρύχωρο μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Έχουν θέα στον κήπο ή/και στην πισίνα. Τα Studios B μπορούν να φιλοξενήσουν έως 4 άτομα. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος,  χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Studios C

Το Rigas Hotel διαθέτει ευρύχωρα Studios C, εμβαδού περίπου  28 τ.μ. Είναι εξοπλισμένα με  δύο διπλά κρεβάτια και ένα μονό κρεβάτι, και επίσης κουζινάκι. Τα Studios C διαθέτουν μπανιέρα και ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου. Έχουν θέα στον κήπο και στην πισίνα. Τα Studios C μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

 

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Δίχωρα Διαμερίσματα

Στο σύμπλεγμα του Rigas Hotel υπάρχουν Δίχωρα Διαμερίσματα εμβαδού 30 τ.μ. Τα Δίχωρα Διαμερίσματα αποτελούνται από δύο ξεχωριστούς χώρους, με το δικό του κλιματιστικό ο καθένας και είναι εξοπλισμένα με διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ ή πολυθρόνα κρεβάτι, ενώ σε ορισμένα υπάρχει και κουζινάκι. Διαθέτουν μπανιέρα και ευρύχωρο μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Στα Δίχωρα Διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενηθούν έως 5 ενήλικες και υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Δίχωρα Διαμερίσματα με μικρή ιδιωτική πισίνα

Στο σύμπλεγμα του Rigas Hotel υπάρχουν Δίχωρα Διαμερίσματα με μικρή ιδιωτική πισίνα συνολικού εμβαδού περίπου 40τ.μ.με μικρή υπαίθρια ιδιωτική πισίνα εμβαδού 7τ.μ.-10 τ.μ. και μέγιστο βάθος 1,10μ. -1,20μ. Αποτελούνται από δύο ξεχωριστούς χώρους, με το δικό του κλιματιστικό ο καθένας και είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ κρεβάτι πλάτους 1,40μ., καθώς και κουζινάκι. Διαθέτουν  καμπίνα-ντουζιέρα  και ευρύχωρη βεράντα με έπιπλα εξωτερικού χώρου και θέα στον μικρό κήπο. Στα Δίχωρα Διαμερίσματα με μικρή ιδιωτική πισίνα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε ενήλικες και ένα παιδί και υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Μεζονέτες

Οι δύο κομψές μεζονέτες του Rigas Hotel είναι ιδανικές για οικογένειες. Αποτελούνται από δύο επίπεδα συνολικού εμβαδού 49 τ.μ  και είναι εξοπλισμένες στο ισόγειο με μπάνιο (ντουζιέρα), κουζινάκι, δύο μονά κρεβάτια και ένα καναπέ πλάτους 1,40μ., ενώ στον πρώτο όροφο διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι και μπάνιο με μπανιέρα. Οι μεζονέτες μπορούν να  φιλοξενήσουν πέντε ενήλικες και ένα παιδί. Υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί και βρεφικό κρεβατάκι κατόπιν αιτήματος, χωρίς χρέωση.

Δείτε Περισσότερα

Book Now

Σχετικά με εμάς

Καριέρα

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια νέα και επιτυχημένη καριέρα στην τουριστική βιομηχανία, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@skopeloshotels.eu

Tripadvisor

 

tripadvisor award for rigashotel in skopelos island

Ο Καιρός

booked.net

© 2018 Rigas Hotel. Αρ.ΜΗΤΕ :0726Κ013Α0175300 All Rights Reserved. Designed By Dynamicwebsites.gr