Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο Rigas Hotel Skopelos

Κάντε κράτηση δωματίου και παράλληλα κλείστε τα αεροπορικά σας εισιτήρια μέσα από την ιστοσελίδα μας στις καλύτερες τιμές.

 

ΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

 

Η “Spyrou Skopelos Experience”  απλουστεύει το ταξίδι σας και οργανώνει υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου (JSI) έως το Rigas Hotel Skopelos (μετ’ επιστροφής).


Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει
:

  • Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς το λιμάνι της Σκιάθου με κόστος €13 ανά άτομο, ανά διαδρομή.
  • Ιδιωτική μεταφορά από το λιμάνι της Χώρας Σκοπέλου στο Rigas Hotel Skopelos με κόστος €11 ανά διαδρομή για μέγιστο αριθμό επιβατών στο όχημα 3 ενηλίκων (ή 2 ενηλίκων και 2 παιδιών σε περίπτωση οικογένειας). 

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την άφιξή σας για να οργανώσουμε την ιδιωτική μεταφορά σας, στο bookings[@]skopeloshotels.eu ή στο 2106919111.

* H παραπάνω υπηρεσία ιδιωτικής μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σκιάθου στο ξενοδοχείο μας παρέχεται για όλους τους πελάτες μας, ανεξάρτητα εάν η κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων έγινε μέσω της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ή μέσω τρίτου παρόχου. 

* Στην παραπάνω υπηρεσία δεν συμπεριλαμβάνεται η ακτοπλοϊκή σύνδεση και το κόστος της οποίας εξαρτάται από τον τύπο του πλοίου.

Για τη διευκόλυνσή σας ακολουθούν ενδεικτικές τιμές:

 

  ΤΥΠΟΣ ΠΛΟΙΟΥ ΤΙΜΗ
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό Ferry Boat € 10,50
ΣΚΙΑΘΟΣ – ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ατομικό Flying Cat (Catamaran) € 18,00