Δωρεάν Μεταφορά

Παρέχεται δωρεάν μετακίνηση από το αεροδρόμιο της Σκιάθου προς τη Σκόπελο μετ’επιστροφής, με διαμονή τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεων και άνω.  Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δωρεάν χρήση ξαπλώστρας και ομπρέλας

Το καλοκαίρι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία μέρα στην παραλία! Η “Spyrou Skopelos Experience” προσφέρει  δωρεάν  ξαπλώστρες και ομπρέλες στο Blue Green Bay στην παραλία του  Πάνορμου (παραλία βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία) για τους μήνες Μαΐου, Ιουνίου και Σεπτεμβρίου. Για τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου, η “Spyrou Hotels” προσφέρει  δωρεάν  ξαπλώστρες και ομπρέλες στην Ammos Paralia (Νέο Κλήμα).

Δωρεάν Οίνος και Καλάθι με Φρούτα

Οι πολύτιμες στιγμές σας είναι και για εμάς σημαντικές. Σας  προσφέρουμε ένα καλάθι με αφρώδη οίνο και φρούτα με την  άφιξή σας, για το μήνα του μέλιτος ή για γενέθλια.

Δωρεάν Διαμονή για Παιδιά

Για εμάς τα παιδιά είναι χαρά και ευλογία! Προσφέρουμε δωρεάν διαμονή για το πρώτο παιδί (0-12 ή 0-8 ετών) στα ξενοδοχεία μας, σε οποιοδήποτε τύπο δωματίου και για οποιαδήποτε χρονική περίοδο.

Χαλαρώστε και Ξεκουραστείτε

Ανανέωση, κούρες ομορφιάς, χαλάρωση, φροντίδα στη Σκόπελο; Σας προσφέρουμε 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες και θεραπείες  στο Κέντρο ευεξίας του ξενοδοχείου  μας “Skopelos Holidays Hotel & Spa” ανεξάρτητα ποιο από το κατάλυμα που έχετε επιλέξει!